NOARK Electric е международна компания, представена в цял свят, с глобално влияние, която е активна в разработките и внедряването, производството и дистрибуцията на електротехнически устройства и компоненти.

Дружеството е част от световна група с повече от 25 000 служители. Регионалните центрове в Шанхай, Прага и Чикаго управляват дейността в отделните континенти. NOARK Electric е инвестирала милиони евро в разработването на собствени продукти и работи с най-новите технологии и средства за производство. Ние предлагаме на световния пазар на електротехнически изделия съвършено нова възможност, извънстандартни гаранции и безконкурентна грижа за нашите клиенти и търговски партньори.

НАДЕЖДНОСТ

Можете да разчитате не само на качеството на продуктите, но и на безупречната логистика и високото ниво на обслужване на клиентите.

ПЕТ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Гарантираме качеството и надеждността на нашите продукти с удължена 5-годишна гаранция.

НЕНАДМИНАТА ПОДДРЪЖКА

Персоналният подход при следпродажбеното обслужване е важно за нас.

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД

Ние не разграничаваме нашите партньори и клиенти, и подхождаме към всеки един поотделно с внимание.

Ние се разрастваме

Понякога по-малкият мащаб е по-добре. В други случаи обаче по-големият допринася повече. И Ноарк расте бързо. С неудържима скорост се целим по-нависоко. Който не се приспособява към новостите на пазара, изчезва и затова всяка година продуктовото ни портфолио се разраства с иновативни продукти, нашите дистрибуторски мрежи се разширяват и се развиват нови търговски взаимоотношения. Сблъскваме се с нови предизвикателства - все пак вървим напред и изграждаме нашата марка, която е символ на качество и надеждност.

Индивидуален подход

Ние вършим своята работа полагайки максимални усилия и се отнасяме към всяка задача с индивидуална грижа, независимо от нейния размер. Наш приоритет е вашето удовлетворение. Ето защо винаги намираме най-добрите персонализирани решения за вас.

Грижа ни е

Радваме се да реализираме и да сме част от важни проекти, които подобряват образованието по електротехника (Ноарк сбъдва мечти). Ние се грижим да увеличим броя на опитните и квалифицирани лица, които са движеща сила в целия бранш. Ние мислим за другите и също така подаваме ръка за помощ. Участваме в дейности, които правят живота по-лесен за тези, които са в нужда (сираци). Всичко това образува едно цяло, което ни кара да сме радостни и ни мотивира да бъдем по-добри.